ro | ru

Rețete din categoria: Mâncăruri din carne

Piept de pui în sos de coacăză

       Pieptul de pui se taie bucăți și se pune la prăjit puțin, după care se adaugă bulionul de pui și se lasă la foc mic pînă carnea se rumenește.    Coacăza se pun într-un blender şi se face piure. Se trece apoi printr-o sită măruntă, pentru a îndepă ...

...vezi mai mult

Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică

       Carnea de vită se taie bucăţi potrivit de mari, se pun într-un bol şi peste carne se stoarce suc dintr-o jumătate de lămâie.  Se amestecă bine şi se lasă la marinat timp de 30 minute.    Se ia o portocală mare şi se taie în jumătate. Se mai tai ...

...vezi mai mult

JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI

  Într-o cratiță se fierbe pieptul de pui, aproximativ 20 minute. Între timp ceapa și ciupercile se curăță și se taie mărunt. Carnea fiartă se răcește și se toacă mărunt. Într-o tigaie cu puțin ulei se călește ceapa până se înmoaie, se adaugă ciupercile și se ...

...vezi mai mult

ROȘII UMPLUTE CU CARNE

Roșiile se spală, se taie un căpăcel în partea de sus a fiecăreia, având grijă să nu se rupă coaja. Pentru un aspect mai plăcut se poate tăia căpăcelul în zig-zag, operațiune care se poate face fie cu o unealtă specială, fie cu un cuțit bine ascuțit. În continuare se scoate mie ...

...vezi mai mult

DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII

    Ceapa se curăță, se toacă, apoi se călește pe tigaie cu ulei. După care se adaugă carnea de puitocată și pasta de tomate, se sărează și se piperează după gust. Se ține la foc 5-7 minute. Dovleceii se taie rondele, se sărează, se piperează  și se pun la copt timp de 5-7 minute, ...

...vezi mai mult

Rulada WELLINGTON

Această ruladă de proveniență britanică este specifică sărbătorilor de iarnă. O rețetă complexă, dar care merită efortul pentru o masă de Crăciun sau de Anul Nou. Gătită din cea mai bună carne de porc (mușchiul), friptura Wellington este un deliciu pentru amatorii de carne de porc, dar și pentru ce ...

...vezi mai mult

Cosțițe de porc la cuptor

Costițele de porc pot fi pregătite prin diverse metode: prajite, înnabușite, pe grătar sau în cuptor. Mai jos vei găsi o rețetă de costițe de porc caramelizate, pregătite la cuptor! Cel mai important în această rețetă este marinarea! Pregătim sosul pentru  marinat: Tăiem măru ...

...vezi mai mult

Frigărui de pui cu portocale

1. Amestecați sucul de portocale cu cel de lamâie, 2 linguri ulei de măsline și usturoiul pisat. 2. Tăiați cubulețe pieptul de pui și puneți-l în sosul obținut. 3. Acoperiți vasul cu o folie de plastic și puneți-l în frigider la marinat, cel puțin timp de 30 de minute.  4. Î ...

...vezi mai mult

Iepure de casă prăjit cu legume

Mod de preparare: Măruntaiele se scot, lăbuţele se taie pînă la prima încheietură. Slănina se taie felii subţiri, se sărează şi se piperează. Pulpele şi spinarea iepurelui se împănează cu ajutorul unui cuţit îngust cu slănină. Iepurele se presară cu sare şi piper, se strope ...

...vezi mai mult

Carne de vită cu prune uscate

1) Se taie ceapa, morcovul se dă prin răzătoare şi se fierb în puţină apă, la foc mediu, sub capac. 2) În timp ce rpegătim carnea, lăsăm legumele să se coacă. Carnea se taie şi se pune într-o cratiţă, împreună cu prunele spălate.  3) Prunele se aleg cât mai ...

...vezi mai mult

Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez

Se dau prin mașină de tocat carnea de pui, morcovii și ceapa. Dovleacul se dă printr-o răzatoare mai mare,apoi se scurge sucul adunat . Apoi amestecăm dovleacul cu carnea tocată, și se adaugă orezul deja fiert. Ierburile proaspete se taie mărunt și se adaugă la greutatea totală. În masa formată se a ...

...vezi mai mult

Şniţel de pui cu orez și legume

ŞniţelulSe feliază pieptul de pui, se presară cu sare și piper, se stropeşte cu ulei de măsline și se lasă la rece timp de o oră. Se bat feliile de pui, după care se trec prin făina cu ou bătut și pesmeți. Se prăjesc pe-o parte și pe alta până se fac aurii. OrezulSe toacă ceapa, morcovul ...

...vezi mai mult

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA