ro | ru

Rețete din categoria: Peşte

CRAP ÎN SOS DE LAPTE ȘI CEAPĂ

  Crapul eviscerat se spală în exterior cât și în interior cu apă rece, apoi se taie în bucăți potrivit de mari. Fiecare bucată de pește se dă prin făină amestecată cu sare și piper. Se prăjește peştele în uleiul încins, timp de aproximativ 5 minute, pâ ...

...vezi mai mult

Culibiac de somon

Mai întâi se pregătește umlutura. Se fierb ouăle. Se fierbe orezul. Somonul se dezosează, se taiefelii, se condimentează cu cardamon, furnze de dafin, și suc de lamâie. Se sărează, se unge cu unt șise rumenește la cuptor timp de 7 minute la o temperatură de 180C.Aluatul congelat fără droj ...

...vezi mai mult

Creveți cu usturoi în sos cremos

1. Într-o tigaie puneți untul la topit, adăugați usturoiul tocat și sucul de lamîie. Odată ce usturoiul prinde o culaore maro, se adaugă frișca și vinul, amestecați până la condiția de fierbere. 2. Adăugați creveții și fiebeți apoximativ  10 minute, după care scoateți creveții ...

...vezi mai mult

Şalău în sos picant

Fileul de şalău se taie cubuleţe nu prea mari, se presară cu sare şi piper şi se rumeneşte în ulei. Peştele se amestecă cu sos şi se încălzeşte. Se serveşte stropit cu zeamă de lămâie.Prepararea sosului: Ceapa tăiată se rumeneşte, se adaugă hreanul, ardeiul tăiat cubuleţe, us ...

...vezi mai mult

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA