ro | ru

Rețete din categoria: Supe, ciorbe, borşuri

Supă cremă din dovleac şi pere

1. Tăiaţi ceapa şi rumeniţi-o la foc mic într-o cantitate mică de ulei, aproximativ 20 de minute.   2. Într-un castron aparte, puneţi bulionul sau apa la foc, pentru a ajunge la fierbere. 3. În bolul unde aţi rumenit ceapa adăugaţi dovleacul și perele tăiate cubuleţe, peste câ ...

...vezi mai mult

Ciorbă ţărănească din carne de vită cu legume

Mod de preparare: Carnea se taie bucăţi nu prea mari, se pune în apă rece şi se fierbe până este pe jumătate gata. Legumele se taie: cartofii - cuburi, varza - pătrăţele, morcovii, ceapa, pătrunjelul, ciupercile - pai. Varza se pune la fundul oalei, deasupra se pun cartofii și se presoară cu ...

...vezi mai mult

Ciorbă de fasole cu salam şi roşii

Se toarnă în cratiţă apă, se adăugă cartofii tăiaţi, salamul, roşiile şi fasolele. Se adaugă sare şi se pune la fiert. După ce a fiert se lasă 10 minute. Se adaugă verdeaţa.   ...

...vezi mai mult

SOLEANCA (CIORBA RUSEASCA)

Ceapa ,morcovul si telina, se curata si se taie marunt..Se pun la calit in putin ulei.Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mai mari. se pun peste legume..si se calesc impreuna 2 minute..Se adauga afumatura si castravetii taiati bucati si se amesteca totul..Punem si maslinele si acoperim cu apa... lasam sa fiar ...

...vezi mai mult

Zeamă cu piept de pui şi tăiţei

1 ) Se taie ceapa mărunt, usturoiul se pisează şi se prăjesc într-o tigaie adâncă cu 2 linguri de ulei de măsline. În acest timp se spală şi se taie morcovii, ţelina şi se adaugă în tigaie.2 ) Într-o cratiţă se pune pieptul de pui deasupra legumelor tăiate ca pentru supă, &i ...

...vezi mai mult

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA