Ingrediente pentru2 persoane
Mod de preparare
Se taie ceapa mărunt şi ardeiul cubuleţe mici. Se rumenesc într-o tigaie antiaderentă, cu puţin ulei. Peste 1-2 minute se adaugă orezul şi se amestecă până ce capătă un aspect lucios.
Se adaugă treptat apă caldă, pe măsură ce o absoarbe, amestecând în continuu timp de 15-20 de minute. Spre sfârşit se adaugă şi mazărea.
Când orezul este gata, se condimentează cu sare şi piper, se stropeşte cu încă nişte ulei şi se decorează cu frunze de busuioc.
Poftă bună!
Risotto de post cu mazăre
Autor: Linella
Categorie: Copturi
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Aluat foitaj cu mere “Rozete” |
Tartă cu căpșuni |
Draniki (clătite din cartofi) |
Gogonași – păpănași |
Desert cu brânză și vișine |
Desert cu brânză şi fructe |
Ștrudel austriac cu vișine |
Coșulețe cu ouă |
Șnițel franțuzesc |
Rulouri cu cremă de brânză și creveți |
Baclava cu nuci şi miere |
Khachapuri pentru leneşi |
Bomboane de casă |
Muffins |
Prăjiţei cu chefir |
Banane coapte cu brânză |
Chec cu morcovi şi mere |
Lipii cu șuncă și cașcaval |
Şaorma de casă |
Brownie cu cremă de brânză şi vişine |
Pâine din banane |
Ruladă din carne în aluat ca acasă |
Hachapuri cu brânză |
Brawnie cu ciocolată neagră |
Cookies cu ciocolată |
Chec cu mere |
Rulouri de post cu gem |
Crenvurști în aluat |
TARTĂ CU PIEPT DE PUI, CEAPĂ VERDE ȘI CAȘCAVAL |
Quiche cu praz, dovlecei şi somon |
Noi pe Facebook