Ingrediente pentru6 persoane
5 caise uscate
5 nuci greceşti
1/2 linguri de miere
1 lingură de lapte
70-90g ciocolată amară
cacao, seminţe de susan pentru decor
Porţii: 17-20 de bomboane nu prea mari
Mod de preparare
Ciocolata amară se rupe bucăţele şi se topeşte cu lapte (în cuptorul cu microunde sau pe o baie de aburi).
Caisele şi nucile se fărâmă mărunt (se poate şi în blender).
Se amestecă ciocolata topită, nucile, caisele şi mierea.
Compoziţia se răceşte şi se formează biluţe mici, se dau prin cacao şi seminţe de susan.
Poftă bună!
Bomboane de casă
Autor: Linella
Categorie: Copturi
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Aluat foitaj cu mere “Rozete” |
Tartă cu căpșuni |
Draniki (clătite din cartofi) |
Gogonași – păpănași |
Desert cu brânză și vișine |
Desert cu brânză şi fructe |
Ștrudel austriac cu vișine |
Coșulețe cu ouă |
Șnițel franțuzesc |
Rulouri cu cremă de brânză și creveți |
Baclava cu nuci şi miere |
Khachapuri pentru leneşi |
Muffins |
Prăjiţei cu chefir |
Risotto de post cu mazăre |
Banane coapte cu brânză |
Chec cu morcovi şi mere |
Lipii cu șuncă și cașcaval |
Şaorma de casă |
Brownie cu cremă de brânză şi vişine |
Pâine din banane |
Ruladă din carne în aluat ca acasă |
Hachapuri cu brânză |
Brawnie cu ciocolată neagră |
Cookies cu ciocolată |
Chec cu mere |
Rulouri de post cu gem |
Crenvurști în aluat |
TARTĂ CU PIEPT DE PUI, CEAPĂ VERDE ȘI CAȘCAVAL |
Quiche cu praz, dovlecei şi somon |
Noi pe Facebook