Ingrediente pentru4 persoane
● 40g de amestec pentru puding
● 1 pahar lapte
● un pahar de 280 ml cu biscuiţi de ciocolată
● 2 pahare de frişcă
● 3 frunzuliţe de mentă
Mod de preparare
1) Se pregăteşte pudingul conform instrucţiunii de pe ambalaj (ex: 1 pahar de apă la 1 pacheţel de puding) şi se pune în frigider pentru 10 minute.
2) Biscuiţii se pun într-un pachet închis şi se fărâmiţează cu sucitorul.
3) În nişte pahare transparente nu prea mari, se aşează în straturi biscuiţii, pudingul şi frişca.
4) Se ornează cu o frunzuliţă de mentă şi cu biscuiţi întregi. Se dau la frigider şi se servesc reci.
Poftă mare!
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi
Autor: Linella
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Panna cotta cu căpșuni |
Sorbet din banane şi citrice |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Prăjitură "Bounty" |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Desert delicios din brânză (fără coacere) |
Homemade Bounty |
Desert din banană și chefir |
Brioșă de ciocolată cu centru lichid |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cu Mango |
Tiramisu cremos cu fructe |
Prăjitură Brownie Cheesecake |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook