ro | ru

Ingrediente pentru5 persoane

  • 1 borcan (400g) fasole albe, scurse de apă
  • 300g salam sau crenvurşti
  • 1 borcan (400g) roşii în suc propriu
  • 2 cartofi
  • 500ml apă
  • Sare, piper, verdeaţă

Mod de preparare

  • Se toarnă în cratiţă apă, se adăugă cartofii tăiaţi, salamul, roşiile şi fasolele.
  • Se adaugă sare şi se pune la fiert.
  • După ce a fiert se lasă 10 minute.
  • Se adaugă verdeaţa.

 

Ciorbă de fasole cu salam şi roşii

Autor: Linella

 

Categorie: Supe, ciorbe, borşuri

Timp de preparare:
0h 30min

Rating:

8686868686

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Zeamă cu piept de pui şi tăiţei

7272727272

1h 00min

SOLEANCA (CIORBA RUSEASCA)

7373737373

0h 30min

Ciorbă ţărănească din carne de vită cu legume

124124124124124

1h 20min

Supă cremă din dovleac şi pere

131131131131131

0h 40min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA