Ingrediente pentru6 persoane
8 cartofi mari
200g de şuncă
150g de caţcaval tare
1 pahar de smântână
1 ceapă mică
verdeaţă
sare, piper după gust
Mod de preparare
Se spală bine cartofii şi se fierb, după care se răcesc şi se curăţă.
Se taie fiecare cartof în două şi cu o linguriţă se scoate mijlocul atent.
Şunca, cartofii rămaşi şi ceapa se taie mărunt, caşcavalul se dă printr-o răzătoare mare, iar verdeaţa se rupe bucăţele. Toate ingredientele se amestecă cu smântână. Se adaugă sare şi piper după gust.
Cartofii tăiaţi se umplu cu compoziţia obţinută şi se dau la cuptor pentru 30 minute, la 200grade.
Poftă bună!
Bărcuţe din cartofi umpluţi
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook