Ingrediente pentru1 persoană
● 15 cartofi
● 8 căţei de usturoi
● 2kg de ciuperci şampinion
● 2 linguri de ulei de măsline
● 2 linguri de sare
● piper negru măcinat
● 1 mână de pătrunjel
● 3 cepe
Mod de preparare
1) Se încălzeşte cuptorul la 200 grade.
2) Cartofii se spală foarte bine, se ung cu sare şi ulei şi se coc 15-20 minute.
3) Se taie mărunt ciupercile, ceapa şi pătrunjelul.
4) Se răcesc cartofii, se taie în jumate şi se scoate mijlocul cu o linguriţă.
5) Amestecăm ceapa cu ciupercile, usturoiul pisat, piper, sare, o parte din pătrunjel şi se umplu jumătăţile de cartofi.
7) Se acoperă cartofii umpluţi cu hârtie de staniol şi se coc 15-20 minute. La sfârşit se adaugă şi retul pătrunjelului şi se serveşte pe o farfurie întinsă.
Poftă mare!
Cartofi umpluţi cu ciuperci
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook