ro | ru

Ingrediente pentru1 persoană

● 200-250g ceapă
● 1 morcov mare
● 600g carne de vită
● 1 pumn de prune uscate
● 2/3-1 linguriţă sare

Mod de preparare

1) Se taie ceapa, morcovul se dă prin răzătoare şi se fierb în puţină apă, la foc mediu, sub capac. 
2) În timp ce rpegătim carnea, lăsăm legumele să se coacă. Carnea se taie şi se pune într-o cratiţă, împreună cu prunele spălate. 

3) Prunele se aleg cât mai aromate şi acrişoare. Cele dulci sunt mai mult pentru amatori. 
4) Se adaugă 1/2 pahar de apă fiartă, se sărează şi se fierbe până e gata. 

Carne de vită cu prune uscate

Autor: Linella

 

Categorie: Mâncăruri din carne

Timp de preparare:
1h 00min

Rating:

7878787878

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şniţel de pui cu orez și legume

3838383838

1h 00min

Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez

5959595959

0h 30min

Iepure de casă prăjit cu legume

123123123123123

1h 00min

Frigărui de pui cu portocale

140140140140140

1h 00min

Cosțițe de porc la cuptor

142142142142142

2h 00min

Rulada WELLINGTON

144144144144144

1h 20min

DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII

153153153153153

1h 00min

ROȘII UMPLUTE CU CARNE

157157157157157

0h 30min

JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI

159159159159159

0h 45min

Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică

163163163163163

1h 20min

Piept de pui în sos de coacăză

166166166166166

1h 00min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA