Ingrediente pentru1 persoană
● 200-250g ceapă
● 1 morcov mare
● 600g carne de vită
● 1 pumn de prune uscate
● 2/3-1 linguriţă sare
Mod de preparare
1) Se taie ceapa, morcovul se dă prin răzătoare şi se fierb în puţină apă, la foc mediu, sub capac.
2) În timp ce rpegătim carnea, lăsăm legumele să se coacă. Carnea se taie şi se pune într-o cratiţă, împreună cu prunele spălate.
3) Prunele se aleg cât mai aromate şi acrişoare. Cele dulci sunt mai mult pentru amatori.
4) Se adaugă 1/2 pahar de apă fiartă, se sărează şi se fierbe până e gata.
Carne de vită cu prune uscate
Autor: Linella
Categorie: Mâncăruri din carne
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Şniţel de pui cu orez și legume |
Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez |
Iepure de casă prăjit cu legume |
Frigărui de pui cu portocale |
Cosțițe de porc la cuptor |
Rulada WELLINGTON |
DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII |
ROȘII UMPLUTE CU CARNE |
JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI |
Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică |
Piept de pui în sos de coacăză |
Noi pe Facebook