Ingrediente pentru1 persoană
600g paste Farfalle
30ml ulei de măsline
3 căței de usturoi
800g de pastă de tomate
150g de brânză feta
1 linguriță de zahăr
10 frunye de busuioc
3/4 linguriță sare
Mod de preparare
1. Se taie usturoiul și se prăjește în ulei de măsline în jur de 1 minut.
2. Se adaugă pasta de tomate (pireu).
3. Brânza se taie cubulețe și se adaugă în sos, lăsând focul la minim.
4. Se pregătește sosul la foc mic timp de 20 minute, iar cu câteva minute înainte de stingere, se adaugă frunzele de busuioc.
6. Pastele se fierb separat și se servesc acoperite cu sos.
Poftă mare!
Paste Farfalle cu sos de roșii și brânză
Autor: Linella
Categorie: Paste
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Noi pe Facebook