ro | ru

Ingrediente pentru1 persoană

600g paste Farfalle

30ml ulei de măsline

3 căței de usturoi

800g de pastă de tomate

150g de brânză feta

1 linguriță de zahăr

10 frunye de busuioc

3/4 linguriță sare 

Mod de preparare

1. Se taie usturoiul și se prăjește în ulei de măsline în jur de 1 minut. 
2. Se adaugă pasta de tomate (pireu).
3. Brânza se taie cubulețe și se adaugă în sos, lăsând focul la minim.
4. Se pregătește sosul la foc mic timp de 20 minute, iar cu câteva minute înainte de stingere, se adaugă frunzele de busuioc. 
6. Pastele se fierb separat și se servesc acoperite cu sos.

Poftă mare!

Paste Farfalle cu sos de roșii și brânză

Autor: Linella

 

Categorie: Paste

Timp de preparare:
0h 50min

Rating:

7777777777

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Pasta Primavera de post

100100100100100

0h 20min

Paste cu salată verde şi ciuperci

101101101101101

0h 20min

Pasta Primavera de post

113113113113113

0h 45min

Fettucini cu creveţi

154154154154154

0h 25min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA