Ingrediente pentru4 persoane
500 g afumatura( carnati,costita.kaizer...orice afumatura e bine primita) 1 morcov 1 ceapa 1 felie telina 2 cartofi 5 castraveti murati o mana de masline 1 cub knorr patrunjel sare,piper 1 lingura suc de rosii
Mod de preparare
Ceapa ,morcovul si telina, se curata si se taie marunt..Se pun la calit in putin ulei.Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mai mari. se pun peste legume..si se calesc impreuna 2 minute..Se adauga afumatura si castravetii taiati bucati si se amesteca totul..Punem si maslinele si acoperim cu apa... lasam sa fiarba pana legumele sunt gata...apoi adaugam un cub de knorr si sare piper daca mai este nevoie.. La sfarsit punem o lingura de suc de rosii si patrunjelul tocat...mai lasam sa dea un cllocot si oprim focul... se serveste fierbinte cu smantana:) Mie imi place la nebunie combinatia dintre castraveti murati ,masline si afumatura... Incercati cu incredere:)
SOLEANCA (CIORBA RUSEASCA)
Autor: cristina
Categorie: Supe, ciorbe, borşuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Noi pe Facebook