ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

500 g afumatura( carnati,costita.kaizer...orice afumatura e bine primita) 1 morcov 1 ceapa 1 felie telina 2 cartofi 5 castraveti murati o mana de masline 1 cub knorr patrunjel sare,piper 1 lingura suc de rosii

Mod de preparare

Ceapa ,morcovul si telina, se curata si se taie marunt..Se pun la calit in putin ulei.Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mai mari. se pun peste legume..si se calesc impreuna 2 minute..Se adauga afumatura si castravetii taiati bucati si se amesteca totul..Punem si maslinele si acoperim cu apa... lasam sa fiarba pana legumele sunt gata...apoi adaugam un cub de knorr si sare piper daca mai este nevoie.. La sfarsit punem o lingura de suc de rosii si patrunjelul tocat...mai lasam sa dea un cllocot si oprim focul... se serveste fierbinte cu smantana:) Mie imi place la nebunie combinatia dintre castraveti murati ,masline si afumatura... Incercati cu incredere:)

SOLEANCA (CIORBA RUSEASCA)

Autor: cristina

 

Categorie: Supe, ciorbe, borşuri

Timp de preparare:
0h 30min

Rating:

7373737373

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Zeamă cu piept de pui şi tăiţei

7272727272

1h 00min

Ciorbă de fasole cu salam şi roşii

8686868686

0h 30min

Ciorbă ţărănească din carne de vită cu legume

124124124124124

1h 20min

Supă cremă din dovleac şi pere

131131131131131

0h 40min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA