Ingrediente pentru5 persoane
1 foaie de aluat nisipos
1.5 pahare de şuncă tăiată fâșii
1.5 pahare de caşcaval dat prin răzătoare
200g broccoli - 200 g
4 ouă
1 pahar de lapte
1 linguriţă de muștar
1/2 linguriţă de sare
1/2 linguriţă de piper
Mod de preparare
Se coace turta din aluat nisipos conform instrucţiunilro de pe ambalaj.
Se scoate turta din cuptor.
În interiorul ei se pun feliile de șuncă, caşcavalul ras și bucăţele de broccoli.
Într-un castron separat se amestecă restul ingredientelor şi se toarnă deasupra. Checul se dă la cuptor pentru aproximativ 35-45 minute la 180 ° C.
Înainte de servire se lasă să se răcească.
Chec cu șuncă, broccoli și brânză
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook