Ingrediente pentru3 persoane
500g piept de pui, 200g dovleac, 100g orez (fiert), un morcov, o ceapă , un ou, ierburi (mărar,pătrunjel,ceapă verde), sare și piper, făină pentru panificație.
Mod de preparare
Se dau prin mașină de tocat carnea de pui, morcovii și ceapa. Dovleacul se dă printr-o răzatoare mai mare,apoi se scurge sucul adunat . Apoi amestecăm dovleacul cu carnea tocată, și se adaugă orezul deja fiert. Ierburile proaspete se taie mărunt și se adaugă la greutatea totală. În masa formată se adaugă oul, sare si piper după gust. Se framântă bine masa,formăm apoi pârjoalele le prăjim într-o cantitate mică de ulei vegetal . Poftă bună!
Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez
Autor: cristina
Categorie: Mâncăruri din carne
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Şniţel de pui cu orez și legume |
Carne de vită cu prune uscate |
Iepure de casă prăjit cu legume |
Frigărui de pui cu portocale |
Cosțițe de porc la cuptor |
Rulada WELLINGTON |
DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII |
ROȘII UMPLUTE CU CARNE |
JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI |
Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică |
Piept de pui în sos de coacăză |
Noi pe Facebook