ro | ru

Ingrediente pentru3 persoane

500g piept de pui, 200g dovleac, 100g orez (fiert), un morcov, o ceapă , un ou, ierburi (mărar,pătrunjel,ceapă verde), sare și piper, făină pentru panificație.

Mod de preparare

Se dau prin mașină de tocat carnea de pui, morcovii și ceapa. Dovleacul se dă printr-o răzatoare mai mare,apoi se scurge sucul adunat . Apoi amestecăm dovleacul cu carnea tocată, și se adaugă orezul deja fiert. Ierburile proaspete se taie mărunt și se adaugă la greutatea totală. În masa formată se adaugă oul, sare si piper după gust. Se framântă bine masa,formăm apoi pârjoalele le prăjim într-o cantitate mică de ulei vegetal . Poftă bună!

Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez

Autor: cristina

 

Categorie: Mâncăruri din carne

Timp de preparare:
0h 30min

Rating:

5959595959

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şniţel de pui cu orez și legume

3838383838

1h 00min

Carne de vită cu prune uscate

7878787878

1h 00min

Iepure de casă prăjit cu legume

123123123123123

1h 00min

Frigărui de pui cu portocale

140140140140140

1h 00min

Cosțițe de porc la cuptor

142142142142142

2h 00min

Rulada WELLINGTON

144144144144144

1h 20min

DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII

153153153153153

1h 00min

ROȘII UMPLUTE CU CARNE

157157157157157

0h 30min

JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI

159159159159159

0h 45min

Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică

163163163163163

1h 20min

Piept de pui în sos de coacăză

166166166166166

1h 00min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA