Ingrediente pentru4 persoane
• 250ml chefir
• 150g făină
• 2 ouă
• 200g cașcaval
• 200g crenvurști (sau șuncă)
• 1 linguriță praf de copt
• sare
Mod de preparare
1) Cașcavalul se dă printr-o răzătoare mare. Crenvurștii se taie cerculețe subțiri.
2) Se amestecă ouăle, chefirul cu 1/3 linguriță de sare până se obține o masă omogenă. Se adaugă făina și praful de copt, se amestecă pentru a evita formarea de noduli.
3) Se adaugă cașcavalul și crenvurștii. Compoziția obținută se toarnă într-o formă de copt unsă cu unt (ex: 25cm*25cm). Se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 35-40 minute.
Poftă bună!
Chec cu cașcaval și crenvurști
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook