Ingrediente pentru5 persoane
Pentru 1 kg mușchi de porc:
3-4 cepe
3 roșii
4 cartofi mari
200g brânză
maioneză
sare
piper
ulei
Mod de preparare
1.Carnea se taie bucățele egale, ca pentru bătute și se bate, se sărează și se pune pe o tavă de copt unsă cu ulei, așa încât să rămână ceva loc între bucăți.
2.Ceapa se taie semicercuri,se pune deasupra la carne și s eunge cu maioneză. Următorul strat va fi compus din semicercuri de roșii. Se pipărează și se acoperă bătutele obținute cu jumătate din cașcavalul ras printr-*o răzătoare mare. Luk în inele jumătate, a pus pe carne, răspândit cu maioneza. Stratul următor - felii de rosii taiate felii.
3.Cartofii se taie felii, se sărează și se pun printre bucățile de carne, în spațiul liber rămas.
4.Tava se dă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 1,5 ore (până la pregătire), stropind compoziția cu sucul lăsat sau cu apă fiartă, dacă e nevoie. Cu 15-20 minute înainte de a scoate din cuptor, se presoară restul cașcavalului peste bătute și cartofi.
Poftă bună!
Șnițel franțuzesc
Autor: Linella
Categorie: Copturi
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Aluat foitaj cu mere “Rozete” |
Tartă cu căpșuni |
Draniki (clătite din cartofi) |
Gogonași – păpănași |
Desert cu brânză și vișine |
Desert cu brânză şi fructe |
Ștrudel austriac cu vișine |
Coșulețe cu ouă |
Rulouri cu cremă de brânză și creveți |
Baclava cu nuci şi miere |
Khachapuri pentru leneşi |
Bomboane de casă |
Muffins |
Prăjiţei cu chefir |
Risotto de post cu mazăre |
Banane coapte cu brânză |
Chec cu morcovi şi mere |
Lipii cu șuncă și cașcaval |
Şaorma de casă |
Brownie cu cremă de brânză şi vişine |
Pâine din banane |
Ruladă din carne în aluat ca acasă |
Hachapuri cu brânză |
Brawnie cu ciocolată neagră |
Cookies cu ciocolată |
Chec cu mere |
Rulouri de post cu gem |
Crenvurști în aluat |
TARTĂ CU PIEPT DE PUI, CEAPĂ VERDE ȘI CAȘCAVAL |
Quiche cu praz, dovlecei şi somon |
Noi pe Facebook