Ingrediente pentru4 persoane
Mod de preparare
Se amestecă chefirul cu sarea, zahărul şi soda alimentară.
Se adaugă făina şi caşcavalul ras, amestecându-se bine.
Aluatul obţinut se divizează pe porţii şi se întinde. În interior se pune umplutura (salamul sau iarăşi caşcaval, la dorinţă), iar marginile se lipesc.
Bliniile gata se prăjesc pe ambele părţi, în tigaia preîncălzită, acoperită cu capac.
Poftă bună!
Blinii cu şuncă şi caşcaval
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook