Ingrediente pentru> 5 persoane
750g vinete
550g piept de pui
80g mozzarella
15g ulei de floarea soarelui
200g ceapă
Mod de preparare
1) Vinetele se taie felii. Se sărează, se condimentează cu ierburi italiene și se coc în cuptor la 180 grade.
2) Se prăjește ceapa în jumătate din cantitatea de ulei.
3) Separat, se prăjește pieptul de pui prăji, tăiat cuburi de aproximativ 1,5 x1,5 cm.
4) Se scot vinetele din cuptor, se acoperă cu carnea de pui, cu ceapă, se presoară cu cașcaval ras și se dau la cuptor pentru încă 15 minute.
Poftă bună!
Vinete cu carne de pui și cașcaval
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook