Ingrediente pentru4 persoane
200 g biscuițit
100 ml apă
20-100 g zahăr (în funcție de biscuit)
2 linguri cacao
80 g fulgi de cocos
80 g unt moale
60 g zahăr pudră
Mod de preparare
1. Biscuiții se fărâmă mărunt și se amestecă cu cacao.
2. Separat, în apă fierbinte, se dizolvă zahărul și se lasă să se răcească.
3. Se adaugă apa în biscuiți, câte puțin, până se obține o compoziție vâscoasă.
4. Fulgii de cocos se amestecă cu unt și zahăr.
5. Masa de biscuiți obținută se întinde pe o peliculă alimentară, sub formă de dreptunghi. Desaupra se pune stratul de cocos și se rostogolește sub formă de ruladă.
6. Prăjitura se pune în congelator pentru 30 – 40 minute și se servește rece.
Poftă bună!
Prăjitură "Bounty"
Autor: Linella
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Panna cotta cu căpșuni |
Sorbet din banane şi citrice |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Desert delicios din brânză (fără coacere) |
Homemade Bounty |
Desert din banană și chefir |
Brioșă de ciocolată cu centru lichid |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cu Mango |
Tiramisu cremos cu fructe |
Prăjitură Brownie Cheesecake |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook