Ingrediente pentru5 persoane
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
Mod de preparare
1. Se amestecă bine toate ingredientele pentru aluat și se pun în frigider pentru 2 ore. Între timp, se scot sâmburii vișinelor și se lasă un pic pe un suport, să lase sucul.
2. Merele se curăță de coajă, se taie cuburi și se prăjesc ușor pe o tigaie, în care se adaugă scorțișoara și coniacul. După aceasta se amestecă cu vișinele și se adaugă zahărul.
3. Aluatul se întinde într-un strat subțire pe hârtie pergament, deasupra se pune umplutura și totul se rulează sub formă de învârtită.
4. Compoziția se dă pentru 35 minute la cuporul preîncălzit, la 180 grade.
Când este gata, se lasă să se răcească și se servește rece.
Poftă bună!
Ștrudel austriac cu vișine
Autor: Linella
Categorie: Copturi
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Aluat foitaj cu mere “Rozete” |
Tartă cu căpșuni |
Draniki (clătite din cartofi) |
Gogonași – păpănași |
Desert cu brânză și vișine |
Desert cu brânză şi fructe |
Coșulețe cu ouă |
Șnițel franțuzesc |
Rulouri cu cremă de brânză și creveți |
Baclava cu nuci şi miere |
Khachapuri pentru leneşi |
Bomboane de casă |
Muffins |
Prăjiţei cu chefir |
Risotto de post cu mazăre |
Banane coapte cu brânză |
Chec cu morcovi şi mere |
Lipii cu șuncă și cașcaval |
Şaorma de casă |
Brownie cu cremă de brânză şi vişine |
Pâine din banane |
Ruladă din carne în aluat ca acasă |
Hachapuri cu brânză |
Brawnie cu ciocolată neagră |
Cookies cu ciocolată |
Chec cu mere |
Rulouri de post cu gem |
Crenvurști în aluat |
TARTĂ CU PIEPT DE PUI, CEAPĂ VERDE ȘI CAȘCAVAL |
Quiche cu praz, dovlecei şi somon |
Noi pe Facebook