Ingrediente pentru1 persoană
Mod de preparare
Salamul şi castravetele se taie cubuleţe. Se amestecă totul cu maioneză, sare, piper şi se pune pe felia de pâine.Caşcavalul se dă prin răzătoare şi se presoară deasupra. Tartina gata se dă la cuptor pentru un minut. Se serveşte fierbinte, presurată cu verdeaţă deasupra.
Poftă bună!
Tartine delicioase
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook