Ingrediente pentru4 persoane
Mod de preparare
Se amestecă brânza cu 1,5 lingurițe zahăr tos.
Aparte se amestecă și smântâna cu 1,5 lingurițe zahăr pudră.
Fructele se spală și se pun în tava.
Se pregătește gelatina (conform instrucțiunilor de pe ambalaj)
Se amestecă brânza cu smântâna până se obține o compoziție lichidă, după care se adaugă gelatina turnată încet.
Cu amestecul obținut se acoperă uniform fructele de pe tava și se pun în frigider pentru 1-2 ore.
Când e gata, desertul se taie felii și se servește cu fructe.
Poftă bună!
Desert cu brânză şi fructe
Autor: Linella
Categorie: Copturi
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Aluat foitaj cu mere “Rozete” |
Tartă cu căpșuni |
Draniki (clătite din cartofi) |
Gogonași – păpănași |
Desert cu brânză și vișine |
Ștrudel austriac cu vișine |
Coșulețe cu ouă |
Șnițel franțuzesc |
Rulouri cu cremă de brânză și creveți |
Baclava cu nuci şi miere |
Khachapuri pentru leneşi |
Bomboane de casă |
Muffins |
Prăjiţei cu chefir |
Risotto de post cu mazăre |
Banane coapte cu brânză |
Chec cu morcovi şi mere |
Lipii cu șuncă și cașcaval |
Şaorma de casă |
Brownie cu cremă de brânză şi vişine |
Pâine din banane |
Ruladă din carne în aluat ca acasă |
Hachapuri cu brânză |
Brawnie cu ciocolată neagră |
Cookies cu ciocolată |
Chec cu mere |
Rulouri de post cu gem |
Crenvurști în aluat |
TARTĂ CU PIEPT DE PUI, CEAPĂ VERDE ȘI CAȘCAVAL |
Quiche cu praz, dovlecei şi somon |
Noi pe Facebook