ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

 

Aluat:

  • 1 ou
  • 5 linguri de făină
  • 2 linguri de smântână
  • 2 linguri de maioneză (se poate tot smântănă)
  • sare

Ingrediente:

şuncă

caşcaval

maioneză, etc.

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele pentru aluat până când se obține o compoziție lichidă, uniformă. Aluatul se toarnă în tigaia fierbinte. Se unge cu sos/ ketchup/ pastă de tomate, iar deasupra se pun ingredientele: șuncă, crebvurști, mezeluri, etc., după gust.

 

Deasupra se adaugă verdeață sau ceapă, maioneză și cașcaval dat prin răzătoare. Tigaia se acoperă cu un capac până ce cașcavalul s-a topit, iar aluatul s-a rumenit.

 

Savurați cu poftă! 

Pizza la tigaie

Autor: Linella

 

Categorie: Pizza

Timp de preparare:
0h 30min

Rating:

4949494949

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Pizza din cartofi

125125125125125

1h 00min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA