ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

  • piept de pui-200gr
  • portocală-1buc
  • măr verde-1buc
  • pastă de roșii-1 linguriță
  • maioneză-2 lingurițe
  • sucul din 1/3 de lamâie

Mod de preparare

  1. Se fierbe pieptul de pui cu puțină sare,după care se racește și se taie cubușoare care sa pun într-o farfurie adâncă.
  2. Se curăță portocala,se taie cubușoare și se adaogă în vasul cu carnea de pui.
  3. La fel procedăm cu fructul de măr,adăugând la final cubușoarele în vasul cu carnea de pui.
  4. Într-un vas aparte pregătim sosul compus din maioneză,pasta de roșii și sucul de lamâie.Toate 3 ingrediente le amestecăm până obținem o masă omogenă.
  5. Aranjăm salata în farfurii și adăugăm sosul deasupra.

 Important ca carnea de pasăre să nu fie prea  fiartă  pentru a o putea tăia mai ușor cubușoare,iar excesul de sare va strica gustul minunat al salatei.

 

Poftă bună!

Salată Cubaneză cu pui

Autor: Linella

 

Categorie: Salate

Timp de preparare:
0h 30min

Rating:

4848484848

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Salată de ouă

2727272727

0h 15min

Salată cu ciuperci “Asorti”

3333333333

0h 20min

Salată de ton rapidă

4242424242

0h 10min

Salată în straturi

6060606060

1h 00min

Salată de Anul Nou

7676767676

1h 30min

Salată

8383838383

1h 30min

Salată regească

9292929292

0h 45min

Salată LADY

9595959595

0h 40min

Salată "Săgeţile lui Cupidon"

110110110110110

0h 50min

Salată din file de găină cu mere

117117117117117

0h 40min

Salată rapidă

126126126126126

0h 30min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA