Ingrediente pentru6 persoane
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
Mod de preparare
Compoziţia se va aranja neapărat pe hârtie de copt, pentru ca să nu se scurgă caşcavalul, după care se aranjează straturile:
- ciupercile conservate tăiate;
- brânza rasă;
- orezul fiert sau semifiert;
- tocătura din carne ( prăjită cu ceapă în prealabil);
- fasolea verde congelată.
Se acoperă deasupra cu aluat și se dă la cuptor pentru 40 de minute la 175 grade.
Când este gata, se lasă să se răcească timp de 20 minute, după care se întoarce cu faţa în sus pe o farfurie.
Poftă bună!
Chec în straturi
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook