Ingrediente pentru1 persoană
1kg banane 400g lămâi (curăţite de coajă şi sâmburi) 130g zahăr 1 pahar de suc de mere
Mod de preparare
Se amestecă citricele cu blenderul. Se adaugă sucul rece şi zahărul, amestecându-se în continuu. Sorbetul se pune la congelator pentru 6 ore. În acest timp, compoziţia se scoate de 2-3 ori din frigider pentru a se amesteca. Se poate servi ornat cu fructe sau frişcă, la dorinţă. Poftă bună!
Sorbet din banane şi citrice
Autor: Oana
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Panna cotta cu căpșuni |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Prăjitură "Bounty" |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Desert delicios din brânză (fără coacere) |
Homemade Bounty |
Desert din banană și chefir |
Brioșă de ciocolată cu centru lichid |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cu Mango |
Tiramisu cremos cu fructe |
Prăjitură Brownie Cheesecake |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook