Ingrediente pentru1 persoană
Pentru crema de frișcă:
Pentru jeleul din capșuni:
Mod de preparare
Se amestecă jelatina cu 4 lingurițe cu apă rece și se lasă pe 5 minute.
Frișca și laptele se toarnă într-o cratiță, se adaogă zahărul,și se pune la fiert,amestecînd continuu pînă la fierbere.
Se adaogă laptele cu frișca în vasul cu jelatină și se amestecă pâna la dizolvarea lui.
Conținutul obținut se toarnă în 6 pahare și se lasă la racit până la temperatura camerei,după care se pune la frigider pentru 2-3 ore.
Jelatina se amestecă cu apă pentru 5-7 minute.
Căpșunele cu zahărul se amestecă cu 3 linguri de apă și se fierb într-o cratiță până la dizolvarea zahărului.
Pireul obținut se adaogă în vasul cu jelatina și se amestecă până la dizolvarea ei.
Masa obținută se lasă la răcit până la temperatura camerei.
Pireul din căpșuni se adaogă deasupra în paharele cu panna-cotta și se dă la frigider.
Se servește înfrumusețat cu căpșunele proaspete!
Poftă bună!
Panna cotta cu căpșuni
Autor: Linella
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Sorbet din banane şi citrice |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Prăjitură "Bounty" |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Desert delicios din brânză (fără coacere) |
Homemade Bounty |
Desert din banană și chefir |
Brioșă de ciocolată cu centru lichid |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cu Mango |
Tiramisu cremos cu fructe |
Prăjitură Brownie Cheesecake |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook