ro | ru

Ingrediente pentru2 persoane

  • Piept de pui 400g
  • Bulion de pui 200ml
  • Coacăză 500g
  • Usturoi 3 căței
  • Coriandru măcinat Fuchs 2 linguri
  • Boia de ardei dulce Cosmin 1 lingură
  • Sare

Mod de preparare

   

   Pieptul de pui se taie bucăți și se pune la prăjit puțin, după care se adaugă bulionul de pui și se lasă la foc mic pînă carnea se rumenește.

   Coacăza se pun într-un blender şi se face piure. Se trece apoi printr-o sită măruntă, pentru a îndepărta pieliţele, apoi se lasă deoparte.

   Usturoiul se mărunțește bine, se presară puţină sare şi se adaugă în vasul cu coacăză. Se adaugă coriandru şi piper roşu măcinat.

   Pieptul de pui se pune într-un bol, peste care se toarnă sosul de coacăză. Uşor se amestecă carnea şi se lasă pentru 10-15 minute, pentru ca sosul să se îmbibe mai bine.

   Se aranjează pe un platou şi se serveşte cu poftă!

Piept de pui în sos de coacăză

Autor: Linella

 

Categorie: Mâncăruri din carne

Timp de preparare:
1h 00min

Rating:

166166166166166

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şniţel de pui cu orez și legume

3838383838

1h 00min

Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez

5959595959

0h 30min

Carne de vită cu prune uscate

7878787878

1h 00min

Iepure de casă prăjit cu legume

123123123123123

1h 00min

Frigărui de pui cu portocale

140140140140140

1h 00min

Cosțițe de porc la cuptor

142142142142142

2h 00min

Rulada WELLINGTON

144144144144144

1h 20min

DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII

153153153153153

1h 00min

ROȘII UMPLUTE CU CARNE

157157157157157

0h 30min

JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI

159159159159159

0h 45min

Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică

163163163163163

1h 20min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA