Ingrediente pentru6 persoane
Pentru brownie
Pentru cheesecake
Mod de preparare
Pentru început untul se topeşte pe tigaie.
Ouăle se bat cu zahărul până îşi triplează volumul şi devin foarte cremoase. Peste crema de ouă se adaugă untul topit şi se amestecă în continuu. Făina împreună cu cacao se cern în amestecul lichid. Toată compoziţia se amestecă cu mixerul, la viteză mică.
Jumătate din compoziţia de negresă se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt.
Separat se bate crema de brânză cu zahărul, un ou şi 3 linguri de făină. Amestecul de brânză se întinde uniform peste compoziţia de ciocolată şi deasupra se toarnă cea de a doua jumătate din compoziţia de negresă.
Se coace la 170 C, la foc mediu, timp de 30 – 35 minute. Când se scoate din cuptor trebuie să fie puţin moale spre centru. Se ţine la temperatura camerei până când se răceşte complet, apoi se mai ţine la frigider minim 3 ore înainte de a se scoate din tavă.
Se serveşte cu poftă!
Prăjitură Brownie Cheesecake
Autor: Linella
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Panna cotta cu căpșuni |
Sorbet din banane şi citrice |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Prăjitură "Bounty" |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Desert delicios din brânză (fără coacere) |
Homemade Bounty |
Desert din banană și chefir |
Brioșă de ciocolată cu centru lichid |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cu Mango |
Tiramisu cremos cu fructe |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook