Ingrediente pentru4 persoane
Mod de preparare
Într-o cratiță se fierbe pieptul de pui, aproximativ 20 minute.
Între timp ceapa și ciupercile se curăță și se taie mărunt.
Carnea fiartă se răcește și se toacă mărunt.
Într-o tigaie cu puțin ulei se călește ceapa până se înmoaie, se adaugă ciupercile și se prăjesc 10-15 minute. Apoi se adaugă carnea, se asezonează cu sare, piper, se amestecă și se ia de pe foc.
Într-o altă tigaie se prăjeste ușor făina, se adaugă smântână, sare, piper și se aduce la fierbere.
În sosul de smântână se adaugă compoziția din ciuperci și carne, se amestecă și se ia de pe foc.
Toată compoziția din tigaie se aranjează în tăvi mici sau una mai mare, se răzuieşte cașcaval peste și se dă la cuptor la 180 C timp de 30 minute până capătă o crustă aurie.
Se servește cald.
Poftă Bună!
JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI
Autor: Linella
Categorie: Mâncăruri din carne
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Şniţel de pui cu orez și legume |
Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez |
Carne de vită cu prune uscate |
Iepure de casă prăjit cu legume |
Frigărui de pui cu portocale |
Cosțițe de porc la cuptor |
Rulada WELLINGTON |
DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII |
ROȘII UMPLUTE CU CARNE |
Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică |
Piept de pui în sos de coacăză |
Noi pe Facebook