ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

  • Piept de pui fiert 400g
  • Ciuperci champignon proaspete “Darul Pădurii” 400g
  • Ceapă 2 buc
  • Smântână Premium Căsuţa Mea 20% 250g
  • Făină Albă Superioară Băneasa 2 linguri
  • Cașcaval MLEK EMENTALER 300g

Mod de preparare

 

Într-o cratiță se fierbe pieptul de pui, aproximativ 20 minute.

Între timp ceapa și ciupercile se curăță și se taie mărunt.

Carnea fiartă se răcește și se toacă mărunt.

Într-o tigaie cu puțin ulei se călește ceapa până se înmoaie, se adaugă ciupercile și se prăjesc 10-15 minute. Apoi se adaugă carnea, se asezonează cu sare, piper, se amestecă și se ia de pe foc.

Într-o altă tigaie se prăjeste ușor făina, se adaugă smântână, sare, piper și se aduce la fierbere.

În sosul de smântână se adaugă compoziția din ciuperci și carne, se amestecă și se ia de pe foc.

Toată compoziția din tigaie se aranjează în tăvi mici sau una mai mare, se răzuieşte cașcaval peste și se dă la cuptor la 180 C timp de 30 minute până capătă o crustă aurie.

Se servește cald.

Poftă Bună!

JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI

Autor: Linella

 

Categorie: Mâncăruri din carne

Timp de preparare:
0h 45min

Rating:

159159159159159

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şniţel de pui cu orez și legume

3838383838

1h 00min

Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez

5959595959

0h 30min

Carne de vită cu prune uscate

7878787878

1h 00min

Iepure de casă prăjit cu legume

123123123123123

1h 00min

Frigărui de pui cu portocale

140140140140140

1h 00min

Cosțițe de porc la cuptor

142142142142142

2h 00min

Rulada WELLINGTON

144144144144144

1h 20min

DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII

153153153153153

1h 00min

ROȘII UMPLUTE CU CARNE

157157157157157

0h 30min

Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică

163163163163163

1h 20min

Piept de pui în sos de coacăză

166166166166166

1h 00min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA