Ingrediente pentru1 persoană
Gelatină Dr. Oetker 10g
Cafea Jokey Italiano 200 ml
Frişca 30% 500g
Brânză de vaci President Tradiţia 0,2% 450g
Banane 3 buc
Căpşune 200g
Pişcoturi 200g
Pudră de cacao Dr. Oetker 20g
Ciocolată neagră tabletă 100g
Zahăr 200g
Zahăr pudră 100g
Mod de preparare
Pentru început se înmoaie gelatina în apă rece. Se pregăteşte cafeaua espresso şi se lasă la răcit.
Frişca se mixează cu un blender, adăugându-se 150g de zahăr. Brânza se amestecă cu zahăr pudră. În continuare aceste 2 ingrediente – frişca şi brânza, se amestecă într-un bol cu gelatina.
Acest mix se împarte în două părţi şi în una se va încorpora 2 linguri din cafeaua espresso pregătită.
Fructele se taie, lăsându-se câteva pentru ornat.
Se aranjează ingredientele pe straturi. Pişcoturile se înmoaie în cafea şi se aşează într-o formă. Deasupra pişcoturilor se toarnă un strat din crema cea fără cafea şi se aranjează un strat de căpşune. Urmează încă un strat de pişcoturi, după care crema cu cafea şi un strat de banane şi totul în final se acoperă cu cremă.
Pentru un aspect mai drăguţ se presară ciocolată neagră, pudră de cacao şi se ornează cu fructe.
Se poate servi după ce se ţine la rece câteva ore.
Poftă Mare!
Tiramisu cremos cu fructe
Autor: Linella
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Panna cotta cu căpșuni |
Sorbet din banane şi citrice |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Prăjitură "Bounty" |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Desert delicios din brânză (fără coacere) |
Homemade Bounty |
Desert din banană și chefir |
Brioșă de ciocolată cu centru lichid |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cu Mango |
Prăjitură Brownie Cheesecake |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook