Ingrediente pentru4 persoane
Mod de preparare
Roșiile se spală, se taie un căpăcel în partea de sus a fiecăreia, având grijă să nu se rupă coaja. Pentru un aspect mai plăcut se poate tăia căpăcelul în zig-zag, operațiune care se poate face fie cu o unealtă specială, fie cu un cuțit bine ascuțit.
În continuare se scoate miezul roșiilor cu ajutorul unei lingurițe, se taie și se adaugă în vasul cu carnea de pui tocată.
La amestecul de roșii și carne de pui tocată se adaugă orezul fiert, usturoi tocat, ceapa tăiată cuburi mici și cimbru.
Se potrivește gustul de sare și piper și se umplu roșiile cu amestecul preparat.
Roșiile se aranjează în tavă, se pun crenguțele de cimbru și se dau la cuptorul încălzit la 180 C, aproximativ 15 minute, până când roșiile sunt rumenite bine.
Se decorează cu pătrunjel proaspăt, se servesc calde ca aperitiv, iar după preferință cu smântână sau brânză rasă.
Poftă Mare!
ROȘII UMPLUTE CU CARNE
Autor: Linella
Categorie: Mâncăruri din carne
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Şniţel de pui cu orez și legume |
Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez |
Carne de vită cu prune uscate |
Iepure de casă prăjit cu legume |
Frigărui de pui cu portocale |
Cosțițe de porc la cuptor |
Rulada WELLINGTON |
DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII |
JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI |
Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică |
Piept de pui în sos de coacăză |
Noi pe Facebook