ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

  • Roşii 6 buc
  • Carne de pui 200g
  • Orez 100g
  • Usturoi 3 buc
  • Ceapă
  • Sare şi piper
  • Cimbru proaspăt 5 crenguțe
  • Pătrunjel

Mod de preparare





Roșiile se spală, se taie un căpăcel în partea de sus a fiecăreia, având grijă să nu se rupă coaja. Pentru un aspect mai plăcut se poate tăia căpăcelul în zig-zag, operațiune care se poate face fie cu o unealtă specială, fie cu un cuțit bine ascuțit.

În continuare se scoate miezul roșiilor cu ajutorul unei lingurițe, se taie și se adaugă în vasul cu carnea de pui tocată.

La amestecul de roșii și carne de pui tocată se adaugă orezul fiert, usturoi tocat, ceapa tăiată cuburi mici și cimbru.

Se potrivește gustul de sare și piper și se umplu roșiile cu amestecul preparat.

Roșiile se aranjează în tavă, se pun crenguțele de cimbru și se dau la cuptorul încălzit la 180 C, aproximativ 15 minute, până când roșiile sunt rumenite bine.

Se decorează cu pătrunjel proaspăt, se servesc calde ca aperitiv, iar după preferință  cu smântână sau brânză rasă.

Poftă Mare!

ROȘII UMPLUTE CU CARNE

Autor: Linella

 

Categorie: Mâncăruri din carne

Timp de preparare:
0h 30min

Rating:

157157157157157

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şniţel de pui cu orez și legume

3838383838

1h 00min

Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez

5959595959

0h 30min

Carne de vită cu prune uscate

7878787878

1h 00min

Iepure de casă prăjit cu legume

123123123123123

1h 00min

Frigărui de pui cu portocale

140140140140140

1h 00min

Cosțițe de porc la cuptor

142142142142142

2h 00min

Rulada WELLINGTON

144144144144144

1h 20min

DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII

153153153153153

1h 00min

JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI

159159159159159

0h 45min

Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică

163163163163163

1h 20min

Piept de pui în sos de coacăză

166166166166166

1h 00min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA