Ingrediente pentru3 persoane
Cafea espresso 200 ml
Cremă din brânză Mascarpone 250 g
Frișcă 30% 200g
Zahăr pudră 4 linguri
Mango 2 buc
Gem de caise 300g
Pişcoturi 8 buc
Zahăr
Mod de preparare
Pentru început, se pregăteşte cafeaua espresso şi se lasă la răcit.
Se mixează foarte bine crema mascarpone până devine spumoasă, după care se adaugă frişca şi 4 linguriţi de zahăr pudră
Fructul de mango se curăță de coajă și se taie cuburi mici și se amestecă cu gem de caise. Pentru un aspect mai drăguț al tiramisu-ului se lasă câteva felii de mango, cu care se va decora la final.
Pișcoturile se însiropează în cafea și se așează în cupe. Peste acest strat de pișcoturi se adauga crema mascarpone, după care amestecul din mango și gem de caise și astfel, în aceeași ordine se mai repetă straturile încă o dată. La final, ultimul strat fiind doar gemul de caise.
Se ornează cu feliile de mangoși se ține la rece câteva ore înainte de servire.
Poftă Mare!
Tiramisu cu Mango
Autor: Linella
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Panna cotta cu căpșuni |
Sorbet din banane şi citrice |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Prăjitură "Bounty" |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Desert delicios din brânză (fără coacere) |
Homemade Bounty |
Desert din banană și chefir |
Brioșă de ciocolată cu centru lichid |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cremos cu fructe |
Prăjitură Brownie Cheesecake |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook