Ingrediente pentru4 persoane
- Crap 1buc
- Ceapă 1buc
- Lapte Alba 2,5% 1 pahar
- Făină
- Ulei vegetal
- Sare și piper
Mod de preparare
Crapul eviscerat se spală în exterior cât și în interior cu apă rece, apoi se taie în bucăți potrivit de mari.
Fiecare bucată de pește se dă prin făină amestecată cu sare și piper.
Se prăjește peştele în uleiul încins, timp de aproximativ 5 minute, până când se rumeneşte bine pe toate părţile.
Se taie mărunt ceapa și se adaugă în tigaie, astfel lăsând la foc totul timp de 5 minute.
După ce s-a prăjit peștele bine pe ambele părți, se toarnă un pahar de lapte, se acoperă cu un capac si se lasă la fiert aproximativ 10 minute.
La final se așează peștele bucăți în farfurie împreună cu sosul din tigaie și se servește cu diferite garnituri sau salată din legume.
Poftă Mare!
CRAP ÎN SOS DE LAPTE ȘI CEAPĂ
Autor: Linella
Categorie: Peşte
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Noi pe Facebook