ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

-         Crap 1buc

-         Ceapă 1buc

-         Lapte Alba 2,5% 1 pahar

-         Făină

-         Ulei vegetal

-         Sare și piper

Mod de preparare

 

Crapul eviscerat se spală în exterior cât și în interior cu apă rece, apoi se taie în bucăți potrivit de mari.

Fiecare bucată de pește se dă prin făină amestecată cu sare și piper.

Se prăjește peştele în uleiul încins, timp de aproximativ 5 minute, până când se rumeneşte bine pe toate părţile.

Se taie mărunt ceapa și se adaugă în tigaie, astfel lăsând la foc totul timp de 5 minute.

După ce s-a prăjit peștele bine pe ambele părți, se toarnă un pahar de lapte, se acoperă cu un capac si se lasă la fiert aproximativ 10 minute.

La final  se așează peștele bucăți în farfurie împreună cu sosul din tigaie și se servește cu diferite garnituri sau salată din legume.

Poftă Mare!

CRAP ÎN SOS DE LAPTE ȘI CEAPĂ

Autor: Linella

 

Categorie: Peşte

Timp de preparare:
0h 30min

Rating:

151151151151151

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şalău în sos picant

3131313131

1h 20min

Creveți cu usturoi în sos cremos

138138138138138

0h 30min

Culibiac de somon

149149149149149

0h 40min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA