Ingrediente pentru4 persoane
- Ouă 5buc
- Brânză de vaci 150g
- Cașcaval tare (parmezan) 100g
- Mazăre conservată 100g
- Porumb conservat 100g
- Ardei gras 120g
- Mărar verde 20g
- Condimente (sare si piper de la Fuchs
Mod de preparare
Se preîncălzește cuptorul la 180 C.
Într-un bol mare se bat bine 5 ouă (se poate folosi un mixer, furculița sau telul). Se adaugă brânză de vaci, cașcaval ras și legumele tăiate mărunt. Se toarnă compoziția într-o tavă rotundă, unsă în prealabil cu puțin unt.
Se ține la cuptor la o temperatura de 180 C aproximativ 25 minute sau până când Frittata devine fermă.
Excelentă pentru un mic dejun hrănitor.
Frittata cu brânză și legume
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook