Ingrediente pentru4 persoane
-8 - 10 crenvurști Carmez Lacta
-500 g aluat foietaj congelat Casa Noastră
- Sos sau muștar dulce
-Ace din lemn pentru frigărui
Mod de preparare
Acum după ce sărbătorile cu mesele lor copioase au rămas în urmă și cu toții dorim să stăm mai departe de cratițe și tigăi, Linella vine cu o rețetă extrem de simplă și în același timp originală, care cu siguranță va face micul dejun sau aperitivul de înaintea petrecerei mai deosebit!
Metoda de preparare:
Se înfige acul pentru frigărui dea lungul crenvurștei.
Cu un cuțit se face o tăierură dea lungul crenvurștei, în așa fel ca la final să aibă forma unei spirale!
Se repetă procedura pentru toate crenvurștele.
Aluatul se întinde și se taie în fâșii lungi și înguste.
Învelim crenvurștile în fâșiile obținute, astfel ca să nimerească în spațiul secționat, ca în final să obținem o cantitate egală da aluat și crenvurșt.
Punem crenvurștele pe o tavă și dăm la cuptorul încins la 190 C pentru 20-30 minute!
Poftă mare!
Hot Dog TWIST (VIDEO)
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook