ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

1 kg   mușchi de porc

500 gr         foietaj

150 gr         piept de pui

250 gr         ciuperci

1       ceapă

2       căței de usturoi

25 gr pesmet

4 linguri      ulei pentru prajit

2-3 linguri  unt

după gust   salvie, cimbru, sare, piper

 

Mod de preparare

Această ruladă de proveniență britanică este specifică sărbătorilor de iarnă. O rețetă complexă, dar care merită efortul pentru o masă de Crăciun sau de Anul Nou.

Gătită din cea mai bună carne de porc (mușchiul), friptura Wellington este un deliciu pentru amatorii de carne de porc, dar și pentru cei care preferă carnea bine învelită în aluat pufos de foietaj.

Rulada WELLINGTON

Autor: Linella

 

Categorie: Mâncăruri din carne

Timp de preparare:
1h 20min

Rating:

144144144144144

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şniţel de pui cu orez și legume

3838383838

1h 00min

Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez

5959595959

0h 30min

Carne de vită cu prune uscate

7878787878

1h 00min

Iepure de casă prăjit cu legume

123123123123123

1h 00min

Frigărui de pui cu portocale

140140140140140

1h 00min

Cosțițe de porc la cuptor

142142142142142

2h 00min

DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII

153153153153153

1h 00min

ROȘII UMPLUTE CU CARNE

157157157157157

0h 30min

JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI

159159159159159

0h 45min

Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică

163163163163163

1h 20min

Piept de pui în sos de coacăză

166166166166166

1h 00min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA