Ingrediente pentru> 5 persoane
½ pahar Apă minerală carbogazoasă
2 pahare Făină de grâu
½ pahar Gem
½ pahar ulei vegetal
Mod de preparare
1. Amestecați făina cu apă, adaugați untul și framântați aluatul ca pentru tăiței. Împărțiți aluatul obținut în 3 părți și întindeți fiecare în forma unui blat rotund . Tăiați fiecare blat rotund în felii triunghiulare, cum ar fi pentru pizza, pentru a pune gem.
2. Puneți pe fiecare felie triunghiulara (pe partea lată) gem.
3. Într-o tavă plasați o foiae de copt unsă cu ulei, puneți rulorile la cuptor , care a fost prealabil incins la 200 de grade.Lăsați timp de aproximativ 15 minute, până când se rumenesc ușor.
Rulouri de post cu gem
Autor: Linella
Categorie: Copturi
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Aluat foitaj cu mere “Rozete” |
Tartă cu căpșuni |
Draniki (clătite din cartofi) |
Gogonași – păpănași |
Desert cu brânză și vișine |
Desert cu brânză şi fructe |
Ștrudel austriac cu vișine |
Coșulețe cu ouă |
Șnițel franțuzesc |
Rulouri cu cremă de brânză și creveți |
Baclava cu nuci şi miere |
Khachapuri pentru leneşi |
Bomboane de casă |
Muffins |
Prăjiţei cu chefir |
Risotto de post cu mazăre |
Banane coapte cu brânză |
Chec cu morcovi şi mere |
Lipii cu șuncă și cașcaval |
Şaorma de casă |
Brownie cu cremă de brânză şi vişine |
Pâine din banane |
Ruladă din carne în aluat ca acasă |
Hachapuri cu brânză |
Brawnie cu ciocolată neagră |
Cookies cu ciocolată |
Chec cu mere |
Crenvurști în aluat |
TARTĂ CU PIEPT DE PUI, CEAPĂ VERDE ȘI CAȘCAVAL |
Quiche cu praz, dovlecei şi somon |
Noi pe Facebook