Ingrediente pentru4 persoane
2 bucăți piept de pui
1 lamâie
2 căței de usturoi
3 linguri ulei de măsline
200 ml de suc de portocale
sare
piper negru
Mod de preparare
1. Amestecați sucul de portocale cu cel de lamâie, 2 linguri ulei de măsline și usturoiul pisat.
2. Tăiați cubulețe pieptul de pui și puneți-l în sosul obținut.
3. Acoperiți vasul cu o folie de plastic și puneți-l în frigider la marinat, cel puțin timp de 30 de minute.
4. Încigeți cuptorul pana la o temperatura de 200 º C. Puneți carnea de pui pe bețisoarele de frigarui, stropiți cu suc de lamaie și puneți la cuptor pentru a se coace aproximativ 20 min.
Frigărui de pui cu portocale
Autor: Linella
Categorie: Mâncăruri din carne
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Şniţel de pui cu orez și legume |
Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez |
Carne de vită cu prune uscate |
Iepure de casă prăjit cu legume |
Cosțițe de porc la cuptor |
Rulada WELLINGTON |
DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII |
ROȘII UMPLUTE CU CARNE |
JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI |
Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică |
Piept de pui în sos de coacăză |
Noi pe Facebook