ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

2 bucăți piept de pui
1 lamâie
2 căței de usturoi
3 linguri ulei de măsline
200 ml de suc de portocale
sare
piper negru

Mod de preparare

1. Amestecați sucul de portocale cu cel de lamâie, 2 linguri ulei de măsline și usturoiul pisat.

2. Tăiați cubulețe pieptul de pui și puneți-l în sosul obținut.

3. Acoperiți vasul cu o folie de plastic și puneți-l în frigider la marinat, cel puțin timp de 30 de minute. 

4. Încigeți cuptorul pana la o temperatura de 200 º C. Puneți carnea de pui pe bețisoarele de frigarui, stropiți cu suc de lamaie și puneți la cuptor pentru a se coace aproximativ 20 min.

Frigărui de pui cu portocale

Autor: Linella

 

Categorie: Mâncăruri din carne

Timp de preparare:
1h 00min

Rating:

140140140140140

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şniţel de pui cu orez și legume

3838383838

1h 00min

Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez

5959595959

0h 30min

Carne de vită cu prune uscate

7878787878

1h 00min

Iepure de casă prăjit cu legume

123123123123123

1h 00min

Cosțițe de porc la cuptor

142142142142142

2h 00min

Rulada WELLINGTON

144144144144144

1h 20min

DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII

153153153153153

1h 00min

ROȘII UMPLUTE CU CARNE

157157157157157

0h 30min

JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI

159159159159159

0h 45min

Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică

163163163163163

1h 20min

Piept de pui în sos de coacăză

166166166166166

1h 00min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA