Ingrediente pentru> 5 persoane
3 gălbenușe de ou
100g unt
2 ouă
200 g ciocolata neagră 70%
50 g zahăr
¼ linguriță de sare
60g făină de grâu
Mod de preparare
1. Încălziți cuptorul la 200 de grade.
2. Fărămîțați în bucăți ciocolata neagra (70% cacao) și tăiați untul cubulețe. Le puneți într-un vas și le topiți la o baie de aburi, amestecând bine. Aduceți masa obținută la o consistență uniformă și lășați un pic să se răcească.
3. Bateți cu un mixer cele 2 oua întregi, galbenușurile și zahărul până la apariția spumei.
4. Amestecați masa obținută din ciocolată și ouăla mixate, adăugați făina și sarea. Amestecați până la uniformizare.
5. Ungeți tava cu unt, turnați aluatul și puneți la cuptor pentru 7-10 minute. Marginile aluatului ar trebui să se coacă și umplutura să rămână lichidă.
Brioșă de ciocolată cu centru lichid
Autor: Linella
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Panna cotta cu căpșuni |
Sorbet din banane şi citrice |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Prăjitură "Bounty" |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Desert delicios din brânză (fără coacere) |
Homemade Bounty |
Desert din banană și chefir |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cu Mango |
Tiramisu cremos cu fructe |
Prăjitură Brownie Cheesecake |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook