ro | ru

Ingrediente pentru2 persoane

500 g. creveți decojiți
50 g. unt
250 ml. smântână
suc de la o lamaie mică
50 ml. vin alb
6-7 căței de usturoi

pătrunjel

Mod de preparare

1. Într-o tigaie puneți untul la topit, adăugați usturoiul tocat și sucul de lamîie. Odată ce usturoiul prinde o culaore maro, se adaugă frișca și vinul, amestecați până la condiția de fierbere.

2. Adăugați creveții și fiebeți apoximativ  10 minute, după care scoateți creveții și lăsați sosul la foc mic, pană cănd cantitatea acestuia scade aproximativ de două ori.

3. Puneți din nou creveții în tigaie, și presărați deasupra patrunjelul tocat mărunt.

 

Creveți cu usturoi în sos cremos

Autor: Linella

 

Categorie: Peşte

Timp de preparare:
0h 30min

Rating:

138138138138138

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şalău în sos picant

3131313131

1h 20min

Culibiac de somon

149149149149149

0h 40min

CRAP ÎN SOS DE LAPTE ȘI CEAPĂ

151151151151151

0h 30min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA