Ingrediente pentru4 persoane
200g Făină de grâu
35g Unt
100g Ciocolata neagra
150g Trestie de zahăr / zahăr alb
2 Ouă
Zahar pudra dupa gust
Mod de preparare
1. Fărâmițați ciocolata în bucăți mai mici și topiți-o la o baie de aburi, după care adăugați untul.
2. Între timp amestecați zahărul cu ouăle.
3. După ce ciocolata și untul s-au topit, transformându-se într-o masă omogenă, scoateți imediat de pe foc si adăugați amestecul de ouă cu zahăr, mixați bine cu un mixer.
4. În masa obținută adăugați făina și amestecți totul foarte bine. Obțineți un aluat pufos.
5. Cu ajutorul a două lingurițe, formați bile mici, după care le rostogoliți în zahărul brun/alb, la final le puneți în tava aceperita cu hârtie de copt.
6. Coaceți 15 minute la 180 de grade.
Poftă mare!
Cookies cu ciocolată
Autor: Linella
Categorie: Copturi
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Aluat foitaj cu mere “Rozete” |
Tartă cu căpșuni |
Draniki (clătite din cartofi) |
Gogonași – păpănași |
Desert cu brânză și vișine |
Desert cu brânză şi fructe |
Ștrudel austriac cu vișine |
Coșulețe cu ouă |
Șnițel franțuzesc |
Rulouri cu cremă de brânză și creveți |
Baclava cu nuci şi miere |
Khachapuri pentru leneşi |
Bomboane de casă |
Muffins |
Prăjiţei cu chefir |
Risotto de post cu mazăre |
Banane coapte cu brânză |
Chec cu morcovi şi mere |
Lipii cu șuncă și cașcaval |
Şaorma de casă |
Brownie cu cremă de brânză şi vişine |
Pâine din banane |
Ruladă din carne în aluat ca acasă |
Hachapuri cu brânză |
Brawnie cu ciocolată neagră |
Chec cu mere |
Rulouri de post cu gem |
Crenvurști în aluat |
TARTĂ CU PIEPT DE PUI, CEAPĂ VERDE ȘI CAȘCAVAL |
Quiche cu praz, dovlecei şi somon |
Noi pe Facebook