Ingrediente pentru4 persoane
1 gambă de pui
4 chifle din pâine
2 cepe
1 linguriță făină de grâu
6 linguri smântână
caşcaval după gust
Mod de preparare
1. Tăiaţi ceapa în jumătăți de inele subțiri, apoi o înăbuşiti în puţin ulei.
2. Puneţi gamba de găină la fiert .
3. În ceapa înăbuşită adăugaţi linguriţa de făină, amestecaţi bine, după care îndepărtaţi tava de pe plită.
4. Luaţi chiflele, îndepărtaţi partea de sus şi miezul acestora.
5. În bolurile obţinute din chiflă, puneţi ceapa şi cubuleţe din gamba de pui, care deja au fiert, condimenteaţi după gust. Tuarnţi smântâna şi presăraţi cu caşcaval ras.
6. Se coace în cuptor.
Julien rapid dar delicios
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Turnulețe cu vinete |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook