Ingrediente pentru4 persoane
350g nucă de cocos deshidratată
1 cutie lapte condensat
200 g ciocolată
Mod de preparare
1. Amestecaţi nuca de cocos cu lapetele condensat. Din masa obţinută redaţi formele dorite.
2. Topiți ciocolata la bain-marie și treceţi formele modelate din cocos prin ciocolata topită.
3. Așezați ciocolatele pe un platou, acoperit din timp cu un pergament de copt și lăsați să se usuce timp de 1 oră.
POFTĂ BUNĂ!
Homemade Bounty
Autor: Linella
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Panna cotta cu căpșuni |
Sorbet din banane şi citrice |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Prăjitură "Bounty" |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Desert delicios din brânză (fără coacere) |
Desert din banană și chefir |
Brioșă de ciocolată cu centru lichid |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cu Mango |
Tiramisu cremos cu fructe |
Prăjitură Brownie Cheesecake |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook