ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

1 ceapă
1 kg de dovleac curăţat
2 pere mijlocii
bulion de legume sau pur şi simplu apă
100/200 g iaurt grecesc sau de soia
ulei de măsline
sare
piper
ceapă verde

Mod de preparare

1. Tăiaţi ceapa şi rumeniţi-o la foc mic într-o cantitate mică de ulei, aproximativ 20 de minute.  

2. Într-un castron aparte, puneţi bulionul sau apa la foc, pentru a ajunge la fierbere.

3. În bolul unde aţi rumenit ceapa adăugaţi dovleacul și perele tăiate cubuleţe, peste câteva minute adăugaţi bulionul de legume.

4. Fierbeti la foc mic, până când legumele sunt fierte.

5. Masa obţinută o pisaţi cu blender-ul. În dependenţă de consistenţa dorită, puteţi adăuga bulion sau să  turnaţi mai multă apă.

6. Adăugați iaurtul, puneţi sare şi piper după gust.

Se serveşte cu o linguriţă de iaurt şi ceapă verde tocată.

Supă cremă din dovleac şi pere

Autor: Linella

 

Categorie: Supe, ciorbe, borşuri

Timp de preparare:
0h 40min

Rating:

131131131131131

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Zeamă cu piept de pui şi tăiţei

7272727272

1h 00min

SOLEANCA (CIORBA RUSEASCA)

7373737373

0h 30min

Ciorbă de fasole cu salam şi roşii

8686868686

0h 30min

Ciorbă ţărănească din carne de vită cu legume

124124124124124

1h 20min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA