Ingrediente pentru4 persoane
500g- Brânză moale
300g- Smântână 10%
30g- Gelatina
Zahăr după gust
Fructe după preferinţe
Mod de preparare
1. Se amestecă brânza de vaci şi smântâna până se omogenizează.
2. Se adăugă zahărul (sau miere), după gust.
3. Se toarnă gelatină într-un pahar de apă timp de 10 minute. Apoi se pune la foc mic fără a se aduce la fierbere, dar se amestecă constant, până când gelatina se dizolvă complet în apă.
4. Atent, se toarnă gelatina, în masa obţinută din brânză de vaci și smântână și se amestecă bine.Se obţine o masă cu consistenţă moale.
5.Pe partea de jos a unei forme se aranjează fructele dvs preferate, oricare ar fi ele. Se toarnă amestecul rezultat deasupra și se pune la frigider timp de 1-2 ore.
6. La serivre desertul se poate decora cu puţin sirop o crenguţă de mentă şi fructe de pădure.
* La dorinţă, smântâna, poate fi înlocuită cu iaurt.
Desert delicios din brânză (fără coacere)
Autor: Linella
Categorie: Dulciuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Panna cotta cu căpșuni |
Sorbet din banane şi citrice |
Tort cu Smântână |
Parfait de zmeură cu piersici și ciocolată |
Prăjitură "Bounty" |
Clătite "Tiramisu" |
Tort de casă cu lapte condensat |
Tort „Pavlov” |
Pere coapte în aluat |
Nucușoare |
Gogoașe în ciocolată |
Тоrt “Coctail de Paris” |
Cheesecake cu lapte condensat |
Desert din puding cu frişcă şi biscuiţi |
Umpluturi dulci pentru clătite |
Griliaj de casă |
Cheesecake din ciocolată şi cafea |
Clătite cu piersici |
Homemade Bounty |
Desert din banană și chefir |
Brioșă de ciocolată cu centru lichid |
Budincă de clătite și mere |
Tiramisu cu Mango |
Tiramisu cremos cu fructe |
Prăjitură Brownie Cheesecake |
Chec cu ciocolată |
Noi pe Facebook