Ingrediente pentru4 persoane
Mod de preparare
Se taie ceapa inele şi se prăjeşte uşor. Se adaugă ardeiul tăiat, după care salamul şi se ia tigaia de pe foc.
Cartofii se dau printr-o răzătoare mare, se adaugă usturoiul presat, ouăle, făina, sarea şi piperul. Se amestecă totul bine. Jumătate din această compoziţie se întinde uniform în tigaia unsă cu ulei, cu diametrul aprox. 21cm. Se face focul mediu şi se prăjeşte timp de 5 minute, după care se întoarce atent pe cealaltă parte. Peste câteva minute se unge masa de cartofi cu jumătate din amestecul smântână-muştar. După aceasta, se adaugă roşiile cherry tăiate jumătăţi, se presoară cu ceapă verde, caşcaval, se face focul mic şi se acoperă cu capacul. Se ţine pe foc până la topirea caşcavalului.
În caeeaşi ordine se pregăteşte a doua pizza din restul ingredientelor. Este de dorit să se pregătească ambele simultan.
Se serveşte cu salată verde şi smântână.
Poftă bună!
P.S. С очень молоденьким, мокрым картофелем такое дело не получится-всё развалится. Я делаю со "старым" картофелем. После того, как его потрешь нет никакой жидкости!
Pizza din cartofi
Autor: Linella
Categorie: Pizza
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Noi pe Facebook