Ingrediente pentru4 persoane
Ingrediente:
Mod de preparare
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi nu prea mari, se pune în apă rece şi se fierbe până este pe jumătate gata.
Legumele se taie: cartofii - cuburi, varza - pătrăţele, morcovii, ceapa, pătrunjelul, ciupercile - pai.
Varza se pune la fundul oalei, deasupra se pun cartofii și se presoară cu ceapă, morcov, pătrunjel şi ciuperci.
Carnea se pune deasupra. Se toarnă bulionul, se acoperă cu un capac şi se dă la cuptor.
Se fierbe până este gata, adăugându-se treptat borşul acru în bulion.
Cu 10 minute înainte de a fi gata, se pun: sarea, foile de dafin, piperul şi cimbrul. Se toarnă oul bătut cu smântână la sfârşit şi se scoate din cuptor.
Ciorbă ţărănească din carne de vită cu legume
Autor: Linella
Categorie: Supe, ciorbe, borşuri
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Noi pe Facebook