ro | ru

Ingrediente pentru4 persoane

Ingrediente:

  • 1 iepure,
  • 300-400 g legume (ceapă, morcov, rădăcină de pătrunjel),
  • 2-3 linguri grăsime,
  • 1-2 linguri smîntînă,
  • 1/3 pahar vin,
  • 50 g slănină,
  • 4-5 căţei de usturoi,
  • sare,
  • piper negru măcinat.

Mod de preparare

Mod de preparare:

Măruntaiele se scot, lăbuţele se taie pînă la prima încheietură. Slănina se taie felii subţiri, se sărează şi se piperează.

Pulpele şi spinarea iepurelui se împănează cu ajutorul unui cuţit îngust cu slănină.

Iepurele se presară cu sare şi piper, se stropeşte cu vin şi se lasă pe 1-2 ore.

Pieptul iepurelui se umple cu morcov, ceapă şi rădăcină de pătrunjel tăiate bucăţi, apoi iepurele se unge cu smîntînă şi se pune într-o tigaie unsă cu grăsime şi se dă la cuptor, periodic fiind stropit cu vin şi cu sosul în care se prăjeşte.

 

Iepure de casă prăjit cu legume

Autor: Linella

 

Categorie: Mâncăruri din carne

Timp de preparare:
1h 00min

Rating:

123123123123123

FAVORITĂ

Grad de dificultate:

Ușor Mediu Dificil
Rețete asemănătoare

Şniţel de pui cu orez și legume

3838383838

1h 00min

Pârjoale din carne de pui cu dovleac și orez

5959595959

0h 30min

Carne de vită cu prune uscate

7878787878

1h 00min

Frigărui de pui cu portocale

140140140140140

1h 00min

Cosțițe de porc la cuptor

142142142142142

2h 00min

Rulada WELLINGTON

144144144144144

1h 20min

DOVLECEI LA CUPTOR CU CARNE ȘI ROȘII

153153153153153

1h 00min

ROȘII UMPLUTE CU CARNE

157157157157157

0h 30min

JULIEN CU PUI ŞI CIUPERCI

159159159159159

0h 45min

Carne de vită cu ardei dulce și portocală în ulcică

163163163163163

1h 20min

Piept de pui în sos de coacăză

166166166166166

1h 00min

Noi pe Facebook

© Copyright 2013 Linella MD. Toate drepturile rezervate. Developed by CA