Ingrediente pentru4 persoane
2 vinete medii
200 g urda
100 g smântână cu 32% grasime
2-3 fire de ceapă
ulei de masine
200 g pastrama de pui afumată
Mod de preparare
Vinetele se taie rondele de circa 1 cm grosime. Se stropesc cu ulei si se frig pe grilul incins pana se inmoaie.
Brânza se omogenizează, se amestecaă cu smântână, pieptul tăiat în cuburi mici și cozile de ceapă verde. Se suprapun 3-4 felii de vinete cu cremă de brânză între ele. Se dau la rece timp de 30 minute. Turnulețe de vinete se servesc cu ceapă verde și ulei de masline.
Turnulețe cu vinete
Autor: Linella
Categorie: Aperitive
Rating:
FAVORITĂ
Grad de dificultate:
Orez mexican |
Limba soacrei |
Terci de hrişcă cu ciuperci |
Chec în straturi |
Tartine delicioase |
Vinete cu carne de pui și cașcaval |
Blinii cu şuncă şi caşcaval |
Chec cu cașcaval și crenvurști |
Chec cu șuncă, broccoli și brânză |
Jeleuri cu carne |
Franzelă cu caşcaval şi usturoi la cuptor |
Budincă de legume |
Cartofi umpluţi cu ciuperci |
Ciupercuţe |
Bărcuţe din cartofi umpluţi |
Umpluturi sărate pentru clătite |
Quiche Lorraine cu caşcaval şi praz |
Julien rapid dar delicios |
Hot Dog TWIST (VIDEO) |
Frittata cu brânză și legume |
Bărcuțe din aluat foietaj |
Noi pe Facebook